Για αρχική (πλήρη) εγκατάσταση,
κάντε κλίκ στο παρακάτω κουμπί

Untitled

Κλικάρετε το παραπάνω εικονίδιο για να κατεβάσετε σε πρώτη φάση το πρόγραμμα softInst.exe το οποίο πρέπει να το εκτελέσετε. Το πρόγραμμα αυτό χρειάζεται για να γίνει το κατέβασμα και η αυτόματη εγκατάσταση του προγράμματος “ΕΡΓΑ“.

Εκτελώντας το softInst.exe, θα παρουσιαστεί ένα πλαίσιο όπου, αφού δώσετε τα στοιχεία σας,  θα μπορέσετε να επιλέξετε το είδος της εγκατάστασης (αρχική ή αναβάθμιση) καθώς και το που θα γίνει η εγκατάσταση. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία , θα εγκατασταθεί και θα εκτελεστεί αυτόματα το πρόγραμμα. Επίσης θα δείτε στην επιφάνεια εργασίας σας ένα εικονίδιο με το οποίο μπορείτε να εκτελείτε το πρόγραμμα όποτε θέλετε.

 

για απλή αναβάθμιση,
κάντε κλικ στα δυο παρακάτω εικονίδια (διαδοχικά)

1ο αρχείο (instERGA.EXE)Untitled

2ο αρχείο (instBPL.EXE)Untitled

αποθηκεύστε τα αρχεία instERGA.EXE και instBPL.EXE στον φάκελλο  X:\softwaydownloads\erga  (όπου X είναι ο δίσκος εγκατάστασης του προγράμματος πχ ο C ).

Μετά την αποθήκευση, εκτελέστε και τα δυο αρχεία (με διπλό αριστερό κλικ) και το πρόγραμμα θα έχει αναβαθμιστεί

 

  

 

Για την εγκατάσταση της δοκιμαστικής έκδοσης 8,
κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : η έκδοση αυτή είναι ακόμα σε διαμόρφωση και επομένως δεν είναι πλήρως λειτουργική.
Ενδιαφέρει μόνο τους χρήστες που θέλουν να συνεισφέρουν στην βελτίωση του προγράμματος.

Αποθηκεύστε το αρχείο Erga.exe στην επιφάνεια εργασίας και εκτελέστε το με διπλό κλικ. 

 

Σχετικά με την διαδικασία κατεβάσματος του προγράμματος “ΕΡΓΑ”

(οδηγίες για την ΑΡΧΙΚΗ εγκατάσταση του προγράμματος )

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1η :  Αν έχετε ήδη εγκαταστήσει το πρόγραμμα δεν πρέπει να κάνετε πλήρη εγκατάσταση γιατί θα τροποποιηθούν τα πρότυπα εντύπων που ενδεχομένως έχετε τροποποιήσει. Τα έργα που έχετε καταχωρήσει δεν επηρεάζονται σε καμιά περίπτωση Οι επιμέρους ενημερώσεις πλέον γίνονται μέσω του προγράμματος

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2η : Αν έχετε εγκατεστημένο κάποιο αντιιικό, θα εμφανιστούν μηνύματα προειδοποίησης και θα σας ζητηθεί να επιτρέψετε ή όχι την εκτέλεση των αρχείων που κατεβάζετε. Μην έχετε καμία αμφιβολία για την αξιοπιστία τους. Ακόμα και αν μπορούσαν να έχουν αλλοιωθεί απ;o κακόβουλους τρίτους, πράγμα που είναι πολύ δύσκολο, τα αρχεία έχουν ενσωματωμένο μηχανισμό αυτοελέγχου και δεν εκτελούνται αν διαπιστώσουν ότι κάποιος τα αλλοίωσε. Επιτρέψτε λοιπόν την εκτέλεσή τους άφοβα.
Είναι όμως πιθανό, να μην σας ρωτήσει καθόλου και να εμποδίσει την αυτόματη αποσυμπίεση των αρχείων που κατεβάσατε. Έτσι δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.
Σ’ αυτή την περίπτωση ανοίξτε τον φάκελο δίσκος:\softwaydownloads  και εκτελέστε το αρχείο update.bat. Αν και πάλι δεν επιτραπεί η αποσυμπίεση (δεν εμφανιστούν κάποια μαύρα παραθυράκια που κλείνουν σε κλάσμα του δευτερολέπτου) τότε ανοίξτε τον φάκελο δίσκος:\softwaydownloads\Erga και εκτελέστε χειρωνακτικά ένα-ένα όλα τα αρχεία που το όνομά τους αρχίζει από inst  (πχ instERGA.EXE)

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 3η :  αν δεν έχετε εγκατεστημένο επεξεργαστή κειμένων (πχ Word ή Writter), μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ το δωρεάν πακέτο εφαρμογών γραφείου (επεξεργαστή κειμένων, επεξεργαστή λογιστικών φύλλων κλπ) του οργανισμού OpenOffice ή του LibreOffice. Τα πακέτα αυτά συνεργάζονται άψογα με το πρόγραμμα των έργων όπως και το αντίστοιχο πακέτο της Microsoft.

© 2024 ΕΡΓΑ All rights reserved